SHISHA SALE: 25% korting op ALLE Shisha's, OP = OP!

 

Actievoorwaarden

--Korting geldig op alle shisha's

--Kortingsprijs zichtbaar op de site

--Actie zolang de voorraad strekt

WaterpijpShisha 

De Egyptische waterpijp heeft vele namen. Shisha, Nargila, Hookah en zo zijn er vast nog wel enkele. Maar de naam is niet het belangrijkste aan deze waterpijp. Een shisha waterpijp ziet er prachtig uit. 

Het roken met een waterpijp is onderdeel van veel tradities in het Oosten en Midden-Oosten. Daar is het de normaalste zaak van de wereld om een shisha te roken in een restaurant of een café.

Een waterpijp, hoe werkt het precies?

  1. Je vult de waterpijp met water
  2. Je vult het kommetje met je product.
  3. Dit kommetje, ook wel kop genoemd, dek je vervolgens af met aluminiumfolie waarin gaatjes geprikt zijn.
  4. Leg daar vervolgens een brandend kooltje op en je shisha is klaar voor gebruik. Het kooltje verbrandt waardoor de aromatische smaken en geuren van de steentjes vrijkomen zodat je vervolgens de rook kunt inademen.

Shisha assortiment

Waan je in het verre Oosten met de prachtige waterpijpen in verschillende oogstrelende kleuren, met mooie oosterse patronen en van glanzend metaal met glasmateriaal.

Waterpijp kopenShisha

De waterpijp kent natuurlijk een mooie waterpijp slang, een shisha glas, een shisha kop en een prachtig mondstuk. Puur genieten in klassieke stijl. Ook accessoires voor je waterpijp vind je bij Grasscompany.com. Van waterpijp kooltjes tot reserve onderdelen, van metalen pijproosters tot waterpijp slangen, we hebben het allemaal.

Onze grote collectie biedt shisha's en bijbehorende accessoires met scherpe prijzen en veel keus. 

Koop nu jouw waterpijp, bong, wietpijpje of shisha online in onze waterpijpwinkel bij Grasscompany.com!