YOUR FAVOURITE

Smokin’ Goods Warehouse

Dutch Leaf in 1 minuut

Hero background image Hero background image
features image

Hoe wij ons onderscheiden

Persoonlijke benadering

Wij zijn zakelijk en professioneel met een persoonlijke touch.

De beste kwaliteit merken

Of het nu onze eigen exclusieve merken zijn of jouw custom producten. Dutch Leaf garandeert kwaliteit.

Innovatie staat voorop

In een markt met veel veranderingen creëren wij oplossingen. Wij richten op ons op de toekomst.

Jouw exclusieve groothandel

Dutch Leaf is eigenaar van toonaangevende merken zoals; Greengo, Flamez, Paucho, FLEVA en Saverette. Tevens zijn wij exclusief distributeur van verschillende andere merken, zoals: Royal Blunts Hemparillo, FRIZC, Smoking en FrutaStick behoren tot het portfolio voor de Nederlandse markt.

Favorite warehouse image

Veelgestelde vragen op een rij

Ik zie oude informatie op de website, hoe kan ik dit vernieuwen?

minus icon

Als er nieuwe informatie beschikbaar is, dan kun je dit weegeven door de toetsen SHIFT+F5 tegelijkertijd ingedruk te houden. Zo ververs je het geheugen in je internetbrowser. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de ICT afdeling.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

minus icon

Goed idee! Het is namelijk veiliger om je wachtwoord iedere 3 maanden te veranderen. Allereerst, zorg dat je ingelogd bent. Ga vervolgens naar ''mijn account'' door op het account icoontje te klikken (naast het winkelwagentje). In dit menu kun je vervolgens je wachtwoord wijzigen onder ''mijn profiel'' en dan op ''wachtwoord wijzigen'' te klikken. Volg dan de instructies. Weet je je wachtwoord niet meer? Allereerst, geen paniek. Wanneer je het inlogvenster opent (het account icoontje rechtsboven) kun je via de knop ''wachtwoord vergeten'' je wachtwoord opnieuw instellen. Na het invullen en bevestigen van het bekende e-mailadres krijg je een link toegestuurd om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan ook even in je spam/ongewenst map. Het kan ook zijn dat het door jou ingevulde e-mailadres niet bekend is bij ons. Mocht het niet lukken dan kun je altijd met ons contact opnemen via een van onze contactopties te vinden op de Contact en Service-pagina.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

minus icon

Bestel je vóór 15:00, dan ontvang je je bestelling de dag erna (ma-vr) (m.u.v. nationale feestdagen) voor een leveringsadres in Nederland. Voor buitenlandse zendingen kun je de geschatte levertijd achterhalen via de track & trace code. Heb je geen track & trace code ontvangen? Dan kun je contact opnemen via een van onze contactopties te vinden op de Contact en Service-pagina.

Ik krijg de melding dat ik een robot ben.

minus icon

Als je de melding krijgt: 'We see you as a robot, please contact our support', dan zijn er teveel mislukt pogingen om in te loggen geweest. Dit is een standaard beveiliging. Je kan nu het beste een paar uur wachten met nogmaals proberen in te loggen.

Hoe bestel je tabak bij Dutch Leaf?

minus icon

Vanaf 20 mei 2019 jl. reguleert de overheid de tabaksverkoop in Nederland. Dit doen zij door middel van een Track & Trace-systeem. Om te zorgen dat u tabak kunt blijven bestellen bij Dutch Leaf, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Het gaat hier om uw Economic Operator Identity (EO_ID) en uw Facility Identity (F_ID). Voor meer informatie, raadpleeg hier onze pagina hierover.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

minus icon

Bestel je vóór 15:00, dan ontvang je je bestelling de dag erna (ma-vr) (m.u.v. nationale feestdagen) voor een leveringsadres in Nederland. Voor buitenlandse zendingen kun je de geschatte levertijd achterhalen via de track & trace code. Heb je geen track & trace code ontvangen? Dan kun je contact opnemen via een van onze contactopties.

Hoeveel bedraagt de verzending van mijn bestelling naar een adres in Nederland?

minus icon

Momenteel hanteren wij binnen Nederland €24,95 verzendkosten (inc. handling- en administratiekosten) voor orders lager dan € 250,- ex. BTW.

Hoe kom ik in aanmerking voor gratis verzending?

minus icon

Bij bestellingen vanaf €250,00 betaal je géén verzendkosten (uitsluitend voor leveringen in Nederland). De kassa geeft standaard verzendkosten aan. Indien uw orderbedrag hoger is dan € 250,00 ex. BTW dan komen deze te vervallen. De tarieven voor zendingen buiten Nederland zijn afhankelijk van het gewicht, de omvang en de eindbestemming van de zending. Hier is geen vaste prijs voor. Houd hier a.u.b. rekening mee.

Voor wie is Dutch Leaf bedoeld?

minus icon

Deze website is uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel van tabaks- en aanverwante producten én achttien jaar of ouder zijn. Het raadplegen van de inhoud van deze website, door personen die niet werkzaam zijn in de handel van tabaks- en aanverwante producten en die jonger zijn dan achttien jaar, is verboden. De inhoud van deze website is alleen toegankelijk met een geverifieerd account.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

minus icon

Allereerst, geen paniek. Wanneer je het inlogvenster opent (het account icoontje rechtsboven) kun je via de knop ''wachtwoord vergeten'' je wachtwoord opnieuw instellen. Na het invullen en bevestigen van het bekende e-mailadres krijg je een link toegestuurd om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan ook even in je spam/ongewenst map. Het kan ook zijn dat het door jou ingevulde e-mailadres niet bekend is bij ons. Mocht het niet lukken dan kun je altijd met ons contact opnemen via een van onze contactopties te vinden op de Contact en Service-pagina.

Waar is mijn zending?

minus icon

Zendingen met de eindbestemming Nederland of België kun je volgen via PostNL (m.u.v. pallets). De track & trace code krijg je toegestuurd per e-mail nadat je order is verwerkt. Betreft het een grote order of een zending met als eindbestemming buiten Nederland of België? Dan wordt dit persoonlijk afgestemd. Kun je je zending niet volgen? Neem dan contact op via een van onze contactopties te vinden op de Contact en Service-pagina.

Kan ik als particulier ook bestellingen plaatsen bij deze B2B webshop?

minus icon

Deze website is uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel van tabaks- en aanverwante producten én achttien jaar of ouder zijn. Het raadplegen van de inhoud van deze website, door personen die niet werkzaam zijn in de handel van tabaks- en aanverwante producten en die jonger zijn dan achttien jaar, is verboden. De inhoud van deze website is alleen toegankelijk met een geverifieerd account.